Krásný byt 3+kk/L, 81m2, Praha 5 Stodůlky

DSCN9257
DSCN9245
DSCN9283
Lokalita:Mohylová 1966/8, Praha - Stodůlky
Cena:pronajato
Kategorie:Byty 3+kk

Dovolujeme si Vám k dlouhodobému pronájmu nabídnout hezký a útulný byt 3+kk o celkové výměře 80,90m2, (70m2 byt, cca 5,3m3 lodžie a sklep 5,6m2), nacházející se v 9.patře panelového domu v pražských Stodůlkách.

Byt prošel v průběhu let postupnou rekonstrukcí, při které byla i změněna dispozice, a to hlavně v kuchyňské, jídelní a obývací části, kdy se vše hezky propojilo.

Pomyslnou třešinkou tohoto bytu je krásná a nadstandardně prostorná koupelna, jakou byste v panelovém bytě opravdu nečekali.

Z obývacího pokoje se vchází na zasklenou lodžii, orientovanou na východ - dokonalé místo pro vychutnání ranní kávy.
Dvě samostatné ložnice jsou orientovány na západ.
Kuchyňská linka byla vyrobena na míru. Okna plastová se žaluziemi noc a den.

Byt se nabízí částečně zařízený, v kuchyni je k dispozici lednice s mrazákem, myčka, varná deska a trouba, dále prostorný jídelní stůl na míru.
Nábytek tak jak je vidět na fotografiích, skříně v pokojích nabízí dostatek úložného prostoru.

Vzhledem k umístění jednotky v domě je byt nenáročný na vytápění.

Opravdu velkým bonusem je sklep, ten se nachází přímo na patře a jeho velikost činí cca 6 m2, bez problémů se tam vejde například kočárek, několik kol, ale třeba i ponk.
V bytě navíc prostorná komora, takže o úložný prostor je postaráno.

Zrevitalizovaný dům se nachází se v lokalitě stvořené pro klidný rodinný život. Kousek od domu je mateřská i základní škola, za 5 minut dojdete na metro Lužiny, kde je i obchodní centrum. V blízkosti je vše, co se občanské vybavenosti týče, poblíž je i mnoho hřišť, různých sportovišť, na procházky láká nedaleké Prokopské údolí.

Jitka Horálková
Jitka Horálková

Mobil: +420 727 869 858

Telefon: +420 221 722 006

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.