nepodporované zobrazení, otočte prosím na "portrét"

Prodej bytu 3+1 s výhledem na Brno

info v RK
2
Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi byt o dispozici 3+1 s úchvatným panoramatickým výhledem na Brno.

Byt disponuje vnitřní výměrou 64 m², kterou doplňuje balkón o dodatečných cca 5 m², kde si každý večer můžete vychutnat výhled na zapadající slunce nad brněnskou krajinou, díky jeho ideální orientaci na západ. K bytu také náleží sklepní kóje v suterénu nemovitosti o velikosti cca 1,5 m², poskytující dodatečný úložný prostor pro Vaše věci.

Byt se nachází v 6. patře (7. NP) a je přístupný nejen schodištěm, ale také dvěma moderními výtahy, což zajišťuje pohodlí i pro rodiny s dětmi nebo starší obyvatele. Panelový dům z roku 1990, ve kterém se nachází, prošel postupem času rozsáhlou rekonstrukcí zahrnující například zateplení, střechu, výtahy či výměnu oken a balkónových dveří za plastová. Výhodou jsou také dva vstupy - jeden hlavní z ulice Valtická, druhý bezbariérový z Pálavského náměstí.

Interiér bytu nabízí samostatnou kuchyni, tři neprůchozí obytné místnosti a také novější bytové jádro, které bylo do bytu vestavěno před 10 lety. Zbytek prostoru je v původním stavu a čeká na nového vlastníka, aby si jej zrekonstruoval a přizpůsobil podle vlastních představ.

Lokalita je plná výhod – supermarket, lékárna, pošta a široký výběr z mnoha dalších obchodů a restaurací na Pálavském náměstí jsou zde pro vlastníka bytu přímo na dosah ruky.

Pokud hledáte bydlení s nádherným výhledem, klidnou atmosférou v dobře dostupné lokalitě, tento byt je pro Vás skvělou volbou. Pro více informací a sjednání termínu prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Informace k nemovitosti

Lokalita:Valtická 4144/5, Brno - Židenice
Cena:info v RK
Evid. číslo:IETB837687
Kategorie:Byty 3+1
Okres:Brno-město
Vlastnictví:Osobní
Užitná plocha:64 m²
Podlaží umístění:7. NP
Stav objektu:Před rekonstrukcí
Budova:Panelová
Rok výstavby:1990
En. náročnost b.:C - Úsporná
Ukazatel ENB:97 kWh/m2 za rok
podle vyhlášky:vyhláška 264/2020 Sb
Jan Valko

Jan Valko

M: +420 725 546 700
T: +420 542 120 257
[email protected]
Kontaktovat I.E.T.Reality, s.r.o.

náměstí Svobody 87/18
Brno

Další informace

Bezbariérový:ano
Výtah:ano
Balkón:ano (5 m²)
Sklep:ano (1 m²)
Doprava:Silnice, MHD, Autobus

Dokumenty

PENB

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.

Odesláním berete na vědomí naše zásady pro zpracování osobních údajů.